Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Vy jste ulhaný ubožák, žádný politolog. Rv

13 1
možnosti
VP

naprostý souhlas, tohle snad už není ani možné, vlastně je, na idnesu

7 0
možnosti
VP

akorát že máte trošku, co trošku, naprosto lživé popisky u fotek, jsem zvědav na Hassana, hned ječí když dá fotky někdo bez jeho svolení na svůj blog ... tohle už není normální, když tak to Rusko velebíte, doufám že tam i žijete, normálně jdu zvracet z Vás

17 2
možnosti
VP

vážená soudružko Filipová, ráčej se kouknout zde

http://hassan.blog.idnes.cz/c/456066/fotoreportaz-z-nachoda-nevitani-konvoje-americkych-vojenskych-vozidel.html

tam jsou orginální fotky plus další asi snad odcizené od Hassana, on je sice prdlý dost, ale nevěřím že k takovému zneužití dal souhlas, je to totiž "nezávislý" fotograf;-)

5 0
možnosti
ZB

Kde máte fotku z mnohatisícové demonstrace velitele Vyvadila? Nebo je snad pravda,že na ním svolanou demonstraci přišlo jen několik podobných ubožáků jeko Vy?:-) Lžete jako ruské noviny a televize...děláte to zadarmo nebo za peníze?

11 3
možnosti
VP

je tam ta fotka se supr popiskem ... já málem pod tím popiskem padl na záda, něco jsem vyřizoval na Václaváku a ten mnohatisícový dav viděl na vlastní oči;-D

6 0
možnosti
MR

M45i38l93a82n 17R83a36d60e45k

31. 3. 2015 23:49

pote co soudruzi dokazali vyburcovat lidi z gaucu a vyhnat je vitat spojence do ulic i v mizernem pocasi, tak uz se tu pomalu ale jiste zacinaji vyrojovat kremrole o tom jak to tem Americanum natreli, a lide nevideli co videli.

A vyvadilovci karmuji jak o zavod.

11 2
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Politolog se sympatiemi k Rusku. Zajímám se o globální politiku, geopolitiku, Rusko a postsovětský prostor, ale taky o celkové dění i aktuální témata.

Seznam rubrik