Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ani nevite jakou me delaji radost podobne blogy frustrovanych kolaborantu.:-)jen houst,jste smesne trapni:-)

2 0
možnosti

Jojo proamíci si pořád myslí že USA zajímají a Amíci jim pomůžou k lepším životům ale opak je pravdou, pro ně jsme přesně jak jste napsal jen užiteční idioti !  R^

0 1
možnosti
Foto

Ani jste to neměl psát.

Další ránu Vám, bolševikům a amerikanofobům připravila rada města Turnova - provalila se zpráva, že právě zde bude namísto původní sovětské posádky umístěna posádka americká, viz

http://www.turnovskovakci.cz/view.php?nazevclanku=starosta-turnova-o-v&cisloclanku=2015040001

jako kompenzace občanům, kteří kvůli rekonstrukci mostu v Železném Brodě přišli o možnost uvítat konvoj při průjezdu městem.

2 0
možnosti

Jenom skuhrejte, rusofilové. Těžce se vám to vydýchává, že většina národa ještě neztratila rozum. :-)

4 0
možnosti

Právem jste odsoudil propagandu západu a nahradil jste ji propagandou pro Rusko. Jeden hnus nahrazen druhým Rv

0 6
možnosti

J76a90n 62V10l49č62e25k

1. 4. 2015 8:11

Soudruzi, proč jste nešli pomoct Vyvadilovi? To umíte jen štěkat tady? Tam jste měli ukázat vaši odvahu!

8 0
možnosti
Foto

Když ono pršelo!

0 0
možnosti
Foto

Pestrá směs fanatiků, militaristů a milovníků cirkusu se těžko dá rozklíčovat. Ale podle reakcí nezůčastněných se lze domnívat, že máte pravdu. Proro karma, hezký den !R^

1 13
možnosti

Vy kdybyste  sledoval reakce na to co tady plácnete a k tomu myslel tak je Vám jasné kdo je tady extremista, ale umět sledovat fakta a dokázat myslet to jaksi vám příroda evidentně nenadělila.

1 0
možnosti

Dejme tomu, že budu Váš článek brát vážně. Takže - z jakých zdrojů pochází Vámi uvedená procenta ve věci rozdělení občanů, kteří šli přivítat americké vojáky? Mám na mysli třeba těch 80 - 90% občanů, kteří podle Vás šli pouze okukovat techniku. 

Dále uvádíte, že jen 20% vítajících je tzv. tvrdé jádro a 20% jsou podporovatelé "globálního mainstreamu". Z kterého průzkumu pocházejí tyto údaje? A co těch zbylých 60%?

2 0
možnosti

:-)  Napsal jste to perfektně!  Odpovídá to skutečnosti. 8O % lidí tohoto státu toto divadelní představení nezajímá včetně mně. Byla to je udička hozená tupému davu k ověření si vztahu k ev. nastěhování americké armády do naší republiky, jak dva dny před tím bez obalu ohlásil v TV v Událostech bez obalu herec Stropnický. 

    Nejsem rusomil, nezamrzl jsem rozumem v r. 1968 a Současné Rusko není CCCP a Putin není Brežněv. Ten tam konečně po opilci Jecinovi udělal trochu pořádek, RF se zmátořila a chce se také rovným dílem i s Čínou podílet na rozhodování o osudu naší zeměkouličky. 

       Za těch minulých let mám cizích armád na našem území plné zuby a nebyl bych rád, abychom ohýbali hřbety, před další mocností, která nás bude mistrovat? KDe je ta slibovaná svoboda a koho ohrožuje Rusko ? R^R^R^R^R^

2 15
možnosti

J55a28r45a 44R41a28n13k

1. 4. 2015 7:18

Proc jste panove nepomohli panu VyvadilovI? Jak to mel chudak vsechno stacit sam?

"„Jakékoliv hnutí musí být schopno mít alespoň 50 až 100 lidí, kteří, je-li to zapotřebí přijdou a zatáhnou za jeden provaz. Fiasko před ruzyňskými kasárnami toho byly příkladem,“ posteskl si na svémfacebookovém profilu Jiří Vyvadil, bývalý senátor, předseda Přátel Ruska a výrazný odpůrce průjezdu amerického konvoje"

6 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS