Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Soudruh "politolog" Miklas je opravdu dobře informovaný. Ten "typický příslušní pravéhoi sektoru" je ruský občan Sergej Nazarov. Je to Rus, který nám pomáhá a který nechápe české Putinisty, protože je proti Putinovi. Nebo si myslíte, že by Pravý sektor nosil na Staromáku ruskou vlajku? http://tomaspeszynski.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=427426&bk=97692

Další informace soudruha Miklase budou zřejmě stejně pravdivé. Rv

0 3
možnosti

Pražský Majdan nemůže ovlivnit, kdo si přebere jeho vide a nebo fofgrafie, protže kdyby to volvinit mohl, nedal by je ani fašistům ani ruským kolaborantům typu Miklase.

a další "krystalická pravda" Oleh Zajdulin nenapadal nikoho na majdanu, ale sám byl napaden ruským turistou, existuje o tom protokol sepsaný na policejní stanici a samotný Rus se mu za to omluvil. Celá strkanice trvala 5 vteřina to byl jediný násilný incident na Majdanu od konce srpna. navíc pan Zajdulin na Majdanu byl asi cca 2x  celkové době trvání 2 hodiny.

takže typicky rusofilní nafouknutí nepodstatného nesmyslu...

Možná by se soudruh Miklas mohl pochlubit s kým tráví čas na Staromáku celé víkendy? Že je to taxikár ponert, který 28.10. najel do českých vojáků na Vítkově a jednoho z nich zranil.

takže si to shrneme, majdan nikdy nikoho fyzicky nenapadnul a ani lidé, kteří k němu tak úplně nepatří, ale chodí tam ne. Kdežto člověk, který nás s toho obviňuje spolupracuje na "anitmajdanuL" s člověkem, který najíždí do vojáků vlastní země.

0 3
možnosti

máte pravdu...nemají tam co dělat...nejsou zde doma a tak ať táhnou tam kam patří... na Staromáku...který je historicky spjat s jakýmkoli období Čechů a měl by být procítěn českou hrdostí se vyvalují UA fašisti a ještě si dirigují co se tam můžeme a nebo nemůžeme dělat..nejde pominout tu ostudu s turisty a třeba svatby ...když se pod orlojem válí tlupa fanatiků...kteří tam nemají co dělat...Hudeček by si je měl vzít do Olomouce...pokud je zde někdo kolaborant..viz foto...tak je to Pezcinsky a spol ...který s tímto souhlasí...třeba pan Horáček pode mnou nazývá každého poskokem a komoušem...ale toto mu nevadí...správný Čech a správném místě...i mě vadí Rusáci v KV a píši o tom otevřeně...ale fašisti na Staromáku je zrůdnost a ještě udeřit ženu-dívku ...která s tím nesouhlasí a strhávat ji cokoli z oblečení druhá...stydím se za Prahu a její radnici a v podstatě i za lidi ...kteří to podporují...hezký den všem....ZD...;-);-);-)

5 0
možnosti

My tady nad tím jen zakroutíme hlavou a v podstatě nic  se neděje. Lidi na východní Ukrajině jsou obětí vyprovokovaného konfliktu, kdy někteří lidé s určitým záměrem popíchli tyhle skupiny grázlů a nechali je řádit. Kdo spočítá ty mrtvé nevinné lidi, kteří na východě Ukrajiny zbytečně zahynuli? Na co je stát, který neochrání svoje občany? Z čistě lidského hlediska nechápu drzost kyjevské vlády domáhat se tohoto území. Jde jim opravdu jen o území, ne o lidi. To už naznačila Tymošenková, která přímo vyzývala k tomu, aby se tam použily atomové pumy. Falešná politička, stejně jako je falešný její cop a celý image. Však už ji lidi na Ukrajině taky prokoukli. Pokud by zastánci pravdy a lásky "drželi linii", tak se v první řadě starají o lidi tam na východě Ukrajiny a dávají ultimáta a podmínky hlavně kyjevské vládě.

9 6
možnosti

ale , tak, zase je máme na očích, ztrapňují se sami

a budou tam i přes vánoce ?

no ,ne , že by konkurovali Armádě spásy

4 5
možnosti

L93u47k24á98š 96P89e52c83h34a

29. 10. 2014 20:42

Je to verbež, která zde nemá co pohledávat. Ať si jdou odkud přišli. Divím se, že město proti nim nezasáhne a neodkáže je někde na okraj. Otravují akorát pražany a turisty. Není to hezká vizitka Prahy.

11 11
možnosti

....stejně jako ta vaše partička "přátel ruska"Rv

8 5
možnosti

Dobry clanek. Samozrejme karma.

6 4
možnosti

Pomozte nám! Uveďte několik z těch mnoha (jistě důvěryhodných) zdrojů, na které se odvoláváte!  Jinak jste psal článek zbytečně.  "Fakta" blogerů, která si cucají z prstu nebereme.

7 2
možnosti

Dalsi zdroje ani fakta netreba uvadet. Pro normalne uvazujiciho cloveka je jich az nadnormativne dost.

8 3
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Politolog se sympatiemi k Rusku. Zajímám se o globální politiku, geopolitiku, Rusko a postsovětský prostor, ale taky o celkové dění i aktuální témata.

Seznam rubrik