Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zajímavá fotka.

Co to má ten agresivní pán vytetované na rameni? Kdo to provází v maskáčích Schwarzenberga? Copak je tady válka?

1 0
možnosti

Zaplaťpřírodo není, ale tihleti by ji asi tady rádi měli. Proto je třeba je vypráskat odsud, než jí začnou zažehávat. Válku nikdo slušný a rozumný nechce, oni ať si jdou bojovat někde jinde. Třeba domů.

0 1
možnosti

pane Miklasi , máte vysokou  karmu, uhodil jste hřebíček na hlavičku

4 3
možnosti

nechci se nějak autora dotknout, natož ho urážet, ale počlánku jsem si přečetl jeho profil. Zde je : 

Politolog se sympatiemi kRusku. Zajímám se o globální politiku, geopolitiku, Rusko a postsovětskýprostor…

Možná by nebylo od věci, kdyby nám autor vysvětlil, o co opírá své sympatie, třeba jsme lépe pochopili jeho článek. Také výraz "postsovětský prostor" je více než zajímavý. 

Ale k článku. Upřímně, moc jsem nepochopil o co jde, Bursíka osobně nemusím, ale odvozovat z barevného návrhu plakátu, který dozajista splácal nějaký kreativec, který ani neví kde Ukrajina je, takové závěry, mi přijde trochu mimo.

4 6
možnosti
Foto

Neskutečná splácanina.

4 7
možnosti

Možná máte pravdu, ale já si nemyslím, že hlavním cílem pravdoláskařů a TOP09 by bylo uplatnit u nás praktiky a postupy fašistických skupin na Ukrajině, jen protože jim imponují.

Podle mě tím cílem pravdoláskařů a TOP09 je být prodlouženou rukou a poslušným vykonavatelem zájmů USA na území střední a východní Evropy, včetně Ukrajiny. No a ty praktiky a postupy fašistů mohou považovat za účinný prostředek k dosažení cíle.

Mimochodem, taková otevřená nenávist a výzva k izolaci, popřípadě k "likvidaci" (STOP Rusku?) jednoho národa je výzva k úmyslnému systematickému zničení jednoho národa, což lze chápat jako výzvu ke genocidě.

Jak je možné, že s takovýmto silným projevem národnostní nenávisti na území našeho státu už nemá velký problém Šabatová, Diensbier a všichni multikulti rovnostáři?

10 6
možnosti

A34d63a46m 73S41t52a73v56a

9. 10. 2014 13:13

Není ten označený chlápek v uniformě na těch fotkách jeden z těch  naháčů, kteří včera exhibovali na Předsednictvu vlády?

4 0
možnosti

pane Stava já bych řekl, že jo, no ona je jich tam jak do mariáše a jsou zoufalí

4 0
možnosti

A20d37a61m 84S39t21a24v94a

9. 10. 2014 13:11

" “Stop Rusku”. ...": I když to je blbost politiky jedné pravdy, kterou se u nás jisté síly snaží protlačit, a Bursík k nim patří, vadí mi to přeci jen méně než kandidatura do Senátu  té marxistické anarchistky  Šabatové, která spolu s klikou Zelených v zemi zavádí diktaturu marxistické svévole a hlouposti.

7 2
možnosti

Pěkné, přesné.R^

cituji: ...spojuje je pouze rusofobie, či ještě něco jiného ?... Čekal jsem novou teorii, tohle je však nad Slunce jasnější od prvních dnů ukrajinské lapálie.

Bursík. Nechte ho v klidu dožít, i takoví kabátníci jsou výplodem naší tzv. demokratúry. On zas takový škůdce není a ty 0,4% podpory, to opravdu nic neznamená (tedy doufám, že si to platí ze svého:-)).

5 6
možnosti

L95e83o 90W75o35l30f

9. 10. 2014 12:20

Blábol, nic víc.

5 11
možnosti
Foto

J47a52k18u61b 10R65o22t85h

9. 10. 2014 11:59

Pletete si příchylnost k Ukrajině s obavami z putinovského Ruska. Připomínáte mi komunisty. Ti také slučují odpor vůči rudé ideologie s příchylností k fašismu či nacismu. Stejně blbé.:-/

11 11
možnosti

JJ, jenže ono se tak nějak splácat dohromady musí. A při poukazování se musí vyhnout faktům o Rusku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Politolog se sympatiemi k Rusku. Zajímám se o globální politiku, geopolitiku, Rusko a postsovětský prostor, ale taky o celkové dění i aktuální témata.

Seznam rubrik